3. Restaurant-NL

- EEN RESTAURANT IN EEN CHARMANTE BASTIDE-

Restaurant Le Lézard Gourmand

Binnen in de Bastide d’Eygalières heeft men het restaurant Le Lézard Gourmand ingericht. In een keurig onderhouden omgeving ontdek men een gebalanceerd menu, smakelijk en in harmonie met de streek.

EEN ZONNIGE KAART

Wij nodigen u uit bij Lézard Gourmand om onze provençaals getinte keuken te ontdekken. De groenten die worden gekweekt in open veld onder de provençaalse zon hebben hun plek gevonden op uw bord! Het is ons een eer om met lokale producten te werken, meestal bio, om de authenticiteit van deze zuidelijke keuken tot haar recht te laten komen.

EEN ELEGANTE TAFEL IN EEN BETOVERENDE SFEER
Wij nodigen u uit op ons schaduwrijke terras of in onze aangename eetzaal.Smeedijzeren meubels, sfeerverlichting, het zingen van de cicaden en uitzicht op de natuur op het terras. Grijs hout en stof in de tinten van linnen en modern/klassieke decoratie in de binnenzaal. Een geheel van comfort om u een rustige en heerlijke avond te laten beleven.

"Door bio- en lokale producten te consumeren helpt u ons mee onze ideeën te ondersteunen en onze waarden te verdedigen. Voor ons is dat het werken met kwaliteitsproducten, dichtbij de natuur en uit de streek. Deze liefde voor goede producten vindt u terug op uw bord!"

Iris, directrice van het restaurant