UW VERBLIJF IN ALLE VEILIGHEID! – INFOS COVID-19

 

UW VERBLIJF IN ALLE VEILIGHEID !
INFOS COVID-19

 

Dit jaar zal als geen ander zijn !

 

Voor uw veiligheid en die van ons team hebben we verschillende gezondheidsmaatregelengeïmplementeerd. We moeten dit protocol volgen, dat nodig is om het Covid-19-virus buiten onshuis te houden. We zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen niet erg feestelijk of romantischzijn, maar ze volgen een handvest dat is opgesteld door toeristisch instanties en de overheid. Wevragen onze gasten om ons hierbij te helpen.

We hebben verschillende maatregelen genomen om een gezond milieu te garanderen:

 - De kamers worden minimaal 1 uur onbezet gelucht voordat ze worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lakens en badtextiel worden professioneel gewassen op 90 °. Oppervlakken en sanitair

worden behandeld met desinfecterende en milieuvriendelijke producten (TechLab). Helaas moesten we alle accessoires verwijderen die de kamer comfortabeler of vrolijker maken! Bij de receptie zijn echter verschillende artikelen en accessoires verkrijgbaar.

- De gemeenschappelijke ruimtes ondergaan een reiniging met versterkte desinfectie.

- Medewerkers zijn getraind in speciale gezondheidsmaatregelen genomen in het kader van de pandemie. Ze dragen allemaal een beschermend masker of vizier.

- Ontbijt en diners worden op de terras of in het restaurant zaal geserveerd. Afstanden en bescherm
maatregelen zijn toegepast.

- We hebben de mogelijkheid om de frontale temperatuur dagelijks te controleren.

 

We verwachten een bijdrage van onze gasten:

 

- Respect voor afstanden met andere gasten en personeel van minimaal 1 m.

- Regelmatige desinfectie van beide handen met zeep en water: een gemeenschappelijk sanitair is aanwezig in de lobby met water, zeep en handdoeken en hydroalcoholische gel op strategische punten.

- We vragen om uw maskers (in stof) mee te nemen en deze te dragen op de gemeenschappelijke plaatsen in het gebouw. Buiten zet je de masker neer!

- Het zwembad is toegankelijk. Je respecteert de ruimtelijke indeling van de ligbedden en je zwemt in een kleine groep volgens de instructies.

- Om het vloerpersoneel te beschermen, vragen we om bij het verlaten van de kamer 's ochtends het raam te openen en de te vervangen badartikelen in een daarvoor bestemde zak te deponeren.

- Check-out: u vraagt uw factuur de dag voor vertrek ter verificatie op en maakt een afspraak met de receptie om uw rekening te betalen.

- Bij vermoedelijke ziekte vóór uw verblijf vragen wij u om uw verblijf uit te stellen. In geval van verdenking tijdens uw verblijf, isoleert u zich op uw kamer en wacht u tot de procedure volgt.

 

We zijn ervan overtuigd dat al deze kleine veranderingen het genot van de rust en de schoonheid van ons regionale natuurpark van Les Alpilles niet zullen schaden.

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in La Bastide!

 

 

 

La famille Luiten, Christine et Myriam