4. UW VERBLIJF IN ALLE VEILIGHEID! – INFOS COVID-19

 

VERBLIJF IN ALLE VEILIGHEID !

INFOS COVID-19

 

ALWEER ZO'N BIJZONDER JAAR!

Voor uw veiligheid en die van ons team hebben we verschillende gezondheidsmaatregelen geïmplementeerd. We moeten dit protocol volgen, dat nodig is om het Covid-19-virus buiten ons huis te houden. We zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen niet erg feestelijk of romantisch zijn, maar ze volgen een handvest dat is opgesteld door toeristisch instanties en de overheid. We vragen onze gasten om ons hierbij te helpen.

We hebben verschillende maatregelen genomen om een veilig milieu te garanderen

 - De kamers worden minimaal 1 uur onbezet gelucht voordat ze worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lakens en badtextiel worden professioneel gewassen op 90 °. Oppervlakken en sanitair

worden behandeld met desinfecterende en milieuvriendelijke producten (TechLab). Helaas hebben we de meeste accessoires moeten verwijderen die de kamer comfortabeler of vrolijker maken! Bij de receptie zijn echter verschillende gratis artikelen en accessoires verkrijgbaar.

- De gemeenschappelijke ruimtes ondergaan een reiniging met versterkte desinfectie.

- Medewerkers zijn speciaal getrained om gezondheidsmaatregelen te nemen in het kader van de pandemie. Ze dragen allemaal een beschermend masker of vizier.

- Wanneer mogelijk worden ontbijt en diners op het terras of in de restaurant zaal geserveerd, zo niet worden ze op de kamer geserveerd. Afstanden en beschermde maatregelen zijn toegepast.

- We hebben de mogelijkheid om de frontale temperatuur dagelijks te controleren.

 

We verwachten een bijdrage van onze gasten

- Respect voor afstanden met andere gasten en personeel van minimaal 1 m 50.

- Regelmatige desinfectie van beide handen.

- We vragen om uw (stoffen) mondkapjes mee te nemen en deze te dragen op de gemeenschappelijke plaatsen in het gebouw. Buiten doen we niet aan mondkapjes!

- Het zwembad is toegankelijk. Je respecteert de ruimtelijke indeling van de ligbedden en je zwemt in een kleine groep volgens de instructies.

- Om het vloerpersoneel te beschermen, vragen we om bij het verlaten van de kamer s'ochtends het raam te openen.

- Check-out: u vraagt uw factuur de dag voor vertrek ter verificatie en maakt een afspraak met de receptie om uw rekening te betalen.

- Bij vermoedelijke ziekte vóór uw verblijf vragen wij u om uw verblijf uit te stellen. In geval van verdenking tijdens uw verblijf, isoleert u zich op uw kamer en wacht op de instructies.

 

We zijn ervan overtuigd dat al deze kleine veranderingen het genot van de rust van de Bastide en de schoonheid van ons regionale natuurpark Les Alpilles niet zullen schaden.

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in La Bastide!

 

 

 

La famille Luiten, Christine et Myriam